Ózonos belső és raktér fertőtlenítést vállalunk kiszállással autók, furgonok, teherautók és komplett járműflották számára. Az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk az autóbelső fertőtlenítés, amely hatékonyan eltávolítja a jármű belső terében lévő baktériumokat, vírusokat és gombákat.

Az autók belső terében számos olyan felület található, amelyek a mikroorganizmusok számára ideális élőhelyet biztosítanak. A szennyező anyagok, az ételmaradékok és a nedvesség mind hozzájárulnak a baktériumok és vírusok szaporodásához, amelyeket a szellőzés sem képes hatékonyan eltávolítani.

Az ózonos autóbelső fertőtlenítés során a jármű belsejébe vezetjük az ózongázt, amely hatékonyan elpusztítja a mikroorganizmusokat, valamint eltávolítja a kellemetlen szagokat is. Az ózonkezelés teljesen biztonságos, és nem hagy semmilyen maradványt vagy káros anyagot a járműben.

Az autóbelső fertőtlenítés szolgáltatásunk hatékony megoldást jelent a járművekben lévő baktériumok és vírusok elleni küzdelemben, valamint segít a kellemetlen szagok eltávolításában is. Bízz szakértelmünkben, és élvezd egy tiszta és higiénikus jármű belsejét!